Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 601g864kcal96.2g0g53.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g301g361kcal10.2g10.8g30.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)10g51kcal0g0g5.8g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g2624kcal221.6g23.8g180.8g5g
Valittu annoskoko1032g1312kcal110.8g11.9g90.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna516g656kcal55.4g6g45.2g1.3g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203