Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 200g117kcal19.7g6.2g0.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g40g4kcal0.6g0g0.2g34.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl241g1448kcal58g15.9g129.9g16.8g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.6g1.6g13.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 34g230kcal9.2g2.4g19.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g5160kcal299g93g395g137.6g
Valittu annoskoko1032g2580kcal149.5g46.5g197.5g68.8g
Annoskoko puolitettuna516g1290kcal74.8g23.3g98.8g34.4g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855