Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g657g164kcal8.5g27.6g1.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g263g736kcal6.6g9.2g73.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 88g152kcal6.7g2g13.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g2149kcal45g79.4g179.4g0.4g
Valittu annoskoko1032g1074kcal22.5g39.7g89.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna516g537kcal11.3g19.9g44.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112