Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 417g136kcal2.6g23.2g0.8g10.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Katkarapu 71g48kcal10.2g0g0.8g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g760kcal48.6g62.4g28.6g23.2g
Valittu annoskoko1033g380kcal24.3g31.2g14.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna516g190kcal12.2g15.6g7.2g5.8g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834