Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 38g12kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2066g908kcal12.2g118.8g36.2g25.4g
Valittu annoskoko1033g454kcal6.1g59.4g18.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna516g227kcal3.1g29.7g9.1g6.4g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976