Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g752g263kcal12g51.9g0.8g10.5g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g150g451kcal39.1g0g33.1g0g
Oliiviöljy 20g180kcal0g0g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1926kcal109.4g122.6g110.4g31.4g
Valittu annoskoko1035g963kcal54.7g61.3g55.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna518g482kcal27.4g30.7g27.6g7.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213