Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 676g1320kcal126.3g0g91.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g282g310kcal6.5g11.3g28.2g0g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.4g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g3311kcal271.2g26g239.8g2.8g
Valittu annoskoko1035g1655kcal135.6g13g119.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna518g828kcal67.8g6.5g60g0.7g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676