Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g282g141kcal3.9g31g0.6g3.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1471kcal101g63.8g91g7.4g
Valittu annoskoko1035g735kcal50.5g31.9g45.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna518g368kcal25.3g16g22.8g1.9g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901