Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 583g1139kcal109g0g78.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)175g315kcal33.2g0.2g19.2g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g33g39kcal0.8g2g2.9g0.5g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g3422kcal319.4g17.6g228.6g5.4g
Valittu annoskoko1036g1711kcal159.7g8.8g114.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna518g856kcal79.9g4.4g57.2g1.4g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164