Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 140g160kcal23.6g0g7.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 175g134kcal3.3g27.2g0.4g1.8g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g70g175kcal9.8g2.4g14g0g
Pinaattipakaste 150g53g7.4kcal1g0.2g0.3g0.7g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g70g37kcal4g3.7g0.6g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.5g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g1135kcal87.8g83.2g46.2g12.4g
Valittu annoskoko1036g568kcal43.9g41.6g23.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna518g284kcal22g20.8g11.6g3.1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369