Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 350g375kcal80.8g0g5.2g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika keskiarvo 88g25kcal0.8g3.7g0.4g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g47g28kcal2.5g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g1200kcal181.8g52g25.8g18g
Valittu annoskoko1036g600kcal90.9g26g12.9g9g
Annoskoko puolitettuna518g300kcal45.5g13g6.5g4.5g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872