Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 420g178kcal41.2g1.7g0.4g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g280g1512kcal28g100.8g103.6g0g
Semper mangoa soseena280g140kcal0.6g33.6g0.8g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4115kcal139.6g384g209.6g0g
Valittu annoskoko1036g2057kcal69.8g192g104.8g0g
Annoskoko puolitettuna518g1029kcal34.9g96g52.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658