Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4104g866kcal49.3g139.5g8.2g86.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3139g7141kcal596.3g0g533.6g0g
Vesi724g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 53g112kcal15.9g3.3g3.7g0.6g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g483g58kcal7.2g7.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g966g3283kcal19.3g29g347.7g0g
Kananmuna kuoreton 531g758kcal66.4g1.6g54.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24437kcal1508.8g361.2g1895.2g173.6g
Valittu annoskoko10000g12219kcal754.4g180.6g947.6g86.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6109kcal377.2g90.3g473.8g43.4g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513