Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6948g4395kcal208.4g333.5g243.2g0g
Sokeri 1107g4494kcal0g1106.1g0g0g
Leivinjauhe 43g76kcal2.3g16.4g0g0.2g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g139kcal0g34.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 955g1363kcal119.4g2.9g97.9g0g
Voi 868g6300kcal10.3g3.5g706g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33534kcal680.8g2993.6g2094.2g0.4g
Valittu annoskoko10000g16767kcal340.4g1496.8g1047.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8384kcal170.2g748.4g523.6g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979