Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g79g272kcal16.5g49.6g0.8g12.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g30g269kcal0g0g30.4g0g
Sieni tatti, hapero 338g93kcal6.2g9.8g1.7g6.4g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g34g100kcal2.2g19.6g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g79g310kcal25.2g0g22.8g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2075g2956kcal117.6g193.4g183g47.4g
Valittu annoskoko1037g1478kcal58.8g96.7g91.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna519g739kcal29.4g48.4g45.8g11.9g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144