Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 464g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 30g110kcal2.5g24g0.2g0.5g
Kesäkurpitsa89g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 107g181kcal21g1.3g10.2g0g
Maissi jyvät 21g31kcal0.6g5.5g0.5g0.8g
Tomaattimurska 107g32kcal0.6g5.7g0.2g2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour54g161kcal1.8g2.3g16.1g0.5g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2075g1242kcal57.6g98.2g66.2g14.8g
Valittu annoskoko1038g621kcal28.8g49.1g33.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna519g311kcal14.4g24.6g16.6g3.7g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915