Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta204g306kcal40.8g0g16.3g0.2g
Parsakaali brokkoli 105g37kcal4.8g2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g73g26kcal2g3.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2076g777kcal96.4g19g34.2g8.8g
Valittu annoskoko1038g389kcal48.2g9.5g17.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna519g194kcal24.1g4.8g8.6g2.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572