Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g25g55kcal2.7g0.2g4.3g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g38g21kcal0.5g4.7g0.1g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g155kcal6.4g9.8g9g0g
Valittu annoskoko104g78kcal3.2g4.9g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna52g39kcal1.6g2.5g2.3g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503