Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipulikuutiot Apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 63g114kcal19.3g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g266kcal39.2g0.8g11.6g0g
Valittu annoskoko104g133kcal19.6g0.4g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna52g67kcal9.8g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478