Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]11g37kcal3g0g2.7g0g
Vehnälese 2.8g6.4kcal0.4g0.4g0.1g1.1g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g2.8g11kcal0.7g0.2g0.8g0.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit2.8g11kcal1.1g0.4g0.6g0.4g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.4g0.8kcal0.1g0g0g1.4g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g8.4g37kcal1.8g0.3g3.1g0.2g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g21g57kcal3.8g0.3g4.4g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g13g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g8.4g16kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g465kcal30g16.6g30g7.8g
Valittu annoskoko104g232kcal15g8.3g15g3.9g
Annoskoko puolitettuna52g116kcal7.5g4.2g7.5g2g
Arvot/100g100g224kcal14.4g8g14.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727