Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 12g107kcal0.2g0g12g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g8.3g29kcal0.5g6.2g0.1g0.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g45kcal0.3g0.4g4.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g362kcal2g13.4g33.4g0.6g
Valittu annoskoko104g181kcal1g6.7g16.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g91kcal0.5g3.4g8.4g0.2g
Arvot/100g100g174kcal1g6.4g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522