Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)34g11kcal0.6g2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemi laimennettu 9g0.9kcal0g0g0.1g0g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g34g24kcal5.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g84kcal12g5.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko104g42kcal6g2.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal3g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g40kcal5.8g2.8g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280