Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Smetana, Valio, hyla9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g19g44kcal2.1g0.1g4.1g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g418kcal18g2.8g37.8g0.6g
Valittu annoskoko104g209kcal9g1.4g18.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g105kcal4.5g0.7g9.5g0.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392