Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 15g22kcal3.2g0g1g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 15g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kidneypapu keitetty 100g8.6g8.2kcal0.6g1.3g0g0.6g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g8.6g8.2kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 15g5.1kcal0.2g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g106kcal9.4g8.4g3.4g4g
Valittu annoskoko104g53kcal4.7g4.2g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna52g27kcal2.4g2.1g0.9g1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179