Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green14g46kcal3.4g6.9g0.1g1.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 3.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g153kcal11.4g19.4g2.4g4.8g
Valittu annoskoko104g76kcal5.7g9.7g1.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna52g38kcal2.9g4.9g0.6g1.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012