Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g39g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow33g28kcal1.5g5g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g194kcal15.8g13.2g8.4g3.4g
Valittu annoskoko104g97kcal7.9g6.6g4.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna52g49kcal4g3.3g2.1g0.9g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465