Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g20kcal2.7g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)5.6g6.9kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g93kcal7.4g8.8g2.2g3.6g
Valittu annoskoko104g46kcal3.7g4.4g1.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna52g23kcal1.9g2.2g0.6g0.9g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741