Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g47g94kcal6.5g1g7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g39g23kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g264kcal14g6g20.4g0.4g
Valittu annoskoko105g132kcal7g3g10.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna52g66kcal3.5g1.5g5.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.7g2.9g9.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565