Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali44g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 44g100kcal8.3g0g7.5g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli, tuore11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g243kcal18.2g4.2g17g2.4g
Valittu annoskoko105g121kcal9.1g2.1g8.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g61kcal4.6g1.1g4.3g0.6g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932