Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 36g40kcal7.9g0g0.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 26g18kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g130kcal16.4g2g2g0.6g
Valittu annoskoko105g65kcal8.2g1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g32kcal4.1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003