Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 38g46kcal8g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika vihreä 16g3.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi6.6g5.6kcal0.3g1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Smetana, Valio, hyla9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g215kcal18g5.8g12.8g1.2g
Valittu annoskoko105g108kcal9g2.9g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g54kcal4.5g1.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.8g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162