Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g467g95kcal2.8g17.7g1.4g6.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Limemehu (Tymbark), annos 100g133g64kcal0.1g16g0.1g0g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl17g156kcal0g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g852kcal12.8g103.4g41g19.2g
Valittu annoskoko1040g426kcal6.4g51.7g20.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna520g213kcal3.2g25.9g10.3g4.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314