Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 346g2506kcal4.1g1.4g280.9g0g
Sokeri 235g954kcal0g234.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 404g1387kcal41.2g283g4.9g14.1g
Siirappi 55g167kcal0.1g41g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g10028kcal90.8g1120.2g571.6g28.2g
Valittu annoskoko1040g5014kcal45.4g560.1g285.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna520g2507kcal22.7g280.1g142.9g7.1g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579