Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 575g1972kcal58.6g402.3g6.9g20.1g
Vehnälese 32g73kcal4.3g5g1.4g12.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen402g133kcal13.3g19.7g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g143kcal0.2g0.1g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g4641kcal152.8g854.2g48.8g64.4g
Valittu annoskoko1040g2320kcal76.4g427.1g24.4g32.2g
Annoskoko puolitettuna520g1160kcal38.2g213.6g12.2g16.1g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099