Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g126kcal3.6g22.9g0.8g5.7g
Kaurahiutale 30g112kcal4.4g17.1g2.2g3g
Auringonkukansiemen 113g668kcal25.9g14.2g55.7g6.8g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 16g112kcal0.1g0g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 317g1088kcal32.3g221.9g3.8g11.1g
Kuivahiiva, annos 11g8.3g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2081g4406kcal140g592.2g151.2g53.2g
Valittu annoskoko1041g2203kcal70g296.1g75.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna520g1102kcal35g148.1g37.8g13.3g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453