Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4976g6270kcal547.3g14.9g447.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g154g586kcal2.2g144.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1447g8679kcal347.2g95.5g781.1g0g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g964g7040kcal9.6g9.6g771.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 964g3183kcal19.3g28.9g337.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g96g366kcal1.4g90.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1350g8100kcal324g89.1g729g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g68618kcal2507g982.4g6133.8g0.4g
Valittu annoskoko10000g34309kcal1253.5g491.2g3066.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5000g17155kcal626.8g245.6g1533.5g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345