Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3846g694kcal21.5g96.2g15.4g26.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4487g911kcal26.9g170.5g13.5g62.8g
Valkosipuli 154g167kcal12.2g25.1g0.9g3.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g1282g615kcal1.3g153.8g1.3g0g
Hunaja 64g212kcal0.3g51.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl167g1500kcal0g0g166.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8198kcal124.4g994.8g395.6g185.8g
Valittu annoskoko10000g4099kcal62.2g497.4g197.8g92.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2050kcal31.1g248.7g98.9g46.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314