Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g2151g2581kcal387.1g36.6g96.8g0g
Sipuli (kuorittu)296g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 4032g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g54g151kcal4.6g9.1g10.2g0.1g
Rypsiöljy 161g1426kcal0g0g161.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 350g1199kcal35.6g244.6g4.2g12.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g269g199kcal12.1g34.7g0.5g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium1344g4704kcal228.5g860.2g29.6g80.6g
Flora ruoka kevyt & paksu1344g807kcal13.4g60.5g53.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22292kcal1370.2g2519.8g714g195.8g
Valittu annoskoko10000g11146kcal685.1g1259.9g357g97.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5573kcal342.6g630g178.5g49g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094