Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow1153g3252kcal206.4g732.3g10.4g115.3g
Palvikinkku HK 3%1384g1384kcal249.1g6.9g41.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)807g1292kcal21.8g21.8g121.1g0g
Vesi5766g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.5g18kcal0.6g0.5g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g577g161kcal3.5g34.3g1.2g14.4g
Sipuli (kuorittu)277g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12519kcal976g1624.2g364.6g269.8g
Valittu annoskoko10000g6260kcal488g812.1g182.3g134.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3130kcal244g406.1g91.2g67.5g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380