Kikhernemuhennos

Silppua valkosipuli ja chili, kuullota oliiviöljyssä kunnes pehmenneet ja maut irronneet.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää purkillinen kikherneitä, raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista sen jälkeen sekaan sitruunan mehu.

Hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

Survo muutama kikherne kattilan seinää vasten ja sekoita "tahnamaiseksi" ja anna hautua vielä muutama minuutti.

Tarjoile vaikka paistetun kanan kylkiäisenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Zipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle702g913kcal45.7g140.5g21.1g35.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 211g56kcal0.8g3g1.5g3.8g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g2521kcal100g309.2g98g78.8g
Valittu annoskoko1043g1261kcal50g154.6g49g39.4g
Annoskoko puolitettuna522g630kcal25g77.3g24.5g19.7g
Arvot/100g100g121kcal4.8g14.8g4.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218503