Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 699g1004kcal111.8g0g62.2g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl279g950kcal5.6g8.4g97.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka52g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g4039kcal238.4g48g321g1g
Valittu annoskoko1043g2020kcal119.2g24g160.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna522g1010kcal59.6g12g80.3g0.3g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502