Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g208kcal0g0g23.6g0g
Oivariini, 60 (100g)24g134kcal0.2g0.2g14.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl349g1187kcal7g10.5g122.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g349g84kcal6.3g10.5g1.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g3293kcal30.2g54.2g324.8g17.4g
Valittu annoskoko1043g1647kcal15.1g27.1g162.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna522g823kcal7.6g13.6g81.2g4.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957