Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)88g224kcal15.8g2.8g16.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g421g463kcal84.1g0g21g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g119g25kcal2.3g3.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Voi vähäsuolainen 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g233g100kcal0.9g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g2031kcal212.6g48.6g110.8g4.8g
Valittu annoskoko1043g1015kcal106.3g24.3g55.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna522g508kcal53.2g12.2g27.7g1.2g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848