Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 701g386kcal11.2g92.4g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g44g11kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen132g26kcal0.8g5g0.4g1.8g
Dijonsinappi, Maille, Original8.8g6.1kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Viinietikka 26g5.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g1566kcal27.4g211.4g74.2g19.6g
Valittu annoskoko1043g783kcal13.7g105.7g37.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna522g392kcal6.9g52.9g18.6g4.9g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848