Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK149g238kcal31.2g0.4g133.7g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g8.7g8.5kcal0.5g1.5g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g218g760kcal27.3g157.1g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g131g590kcal18.3g0.7g57.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen306g101kcal10.1g15g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g4032kcal186.2g408.6g424.4g10g
Valittu annoskoko1043g2016kcal93.1g204.3g212.2g5g
Annoskoko puolitettuna522g1008kcal46.6g102.2g106.1g2.5g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146