Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 437g100kcal2.4g15.1g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g26g236kcal0g0g26.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.6g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore131g13kcal1.4g1g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g758kcal10.6g43g56g18g
Valittu annoskoko1043g379kcal5.3g21.5g28g9g
Annoskoko puolitettuna522g190kcal2.7g10.8g14g4.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839