Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g267g53kcal3.5g8g0.5g0g
Rypsiöljy 36g319kcal0g0g36g0g
Emmental, mustaleima27g110kcal7.7g0g8.5g0g
Herkkusieni säilyke 227g39kcal4.8g0.5g0.7g5.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1341kcal38g41.6g109.2g17.4g
Valittu annoskoko1044g671kcal19g20.8g54.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna522g335kcal9.5g10.4g27.3g4.4g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087