Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 225g428kcal61.1g0g20.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1643kcal144.4g56.6g89.4g6.6g
Valittu annoskoko1044g822kcal72.2g28.3g44.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna522g411kcal36.1g14.2g22.4g1.7g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730