LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Katkarapu 375g256kcal54.1g0g4.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 150g457kcal5.2g6.3g45g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.2g21g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Emmental, sinileima150g570kcal43.5g0g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g4266kcal253.4g23.6g347.6g1.4g
Valittu annoskoko1044g2133kcal126.7g11.8g173.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna522g1066kcal63.4g5.9g86.9g0.4g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996