Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali604g127kcal7.2g20.5g1.2g12.7g
Porkkanaraaste 200g302g82kcal1.8g16g0.6g7.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g45g46kcal0g9.5g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever91g612kcal0.9g1.1g67g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1735kcal19.8g94.4g137.6g40.6g
Valittu annoskoko1044g868kcal9.9g47.2g68.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna522g434kcal5g23.6g34.4g10.2g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007